tiistai 4. toukokuuta 2010

Lumous näyttelyssä toukokuun


Maanantaina Villa Lumous matkusti Tornion kaupunginkirjaston ikkunaan.Siellä se nyt tönöttää ja mua hiukan hävettää ;) Keskenhän se on vielä monesta paikkaa.Tässä kuvassa on asettelu vielä kesken ja polkupyörä seisoo olohuoneessa eikä Linneakaan ole paikalla,keittiössä häärii Gretchen,Reutter-nukke.Näyttelyn kasaaminen oli erilaista kun viime vuonna,monessakin mielessä.Mukana on uusia ihmisiä ja uusia tuulia.Kirjaston ikkunassa pyllistely,makaaminen ja akrobatia toivat myös oman säväyksensä asiaan ;)
Tervetuloa kurkkimaan näyttelyä!(Lumouksen vieressä oleva karkkikauppa on myös meikäläisen tekele)

6 kommenttia:

 1. Voi että, on hieno juttu tää teidän näyttely.

  VastaaPoista
 2. Ihan turhaan kyllä häpeät! Villa Lumous on ainakin minut lumonnut ihan täysin :) Se on niiiiiin ihana <3 Kuten myös karkkikauppakin, nam!

  VastaaPoista
 3. kiitos.... :) näyttely on hieno.Lumouksen nimi kuvastaa eniten sitä,että nukketaloissa on jotain lumousta :P Villa Lumous itsessään ei välttämättä ole kovin lumouksellinen.

  VastaaPoista
 4. Hieno näyttely Merjuska ja upea Villa Lumous. Sinulla ei ole mitään hävettävää!

  VastaaPoista
 5. Kaunista kstseltavaa eikä mitään syytä hävetä, itse kun oot vielä saanut näperreltyä niin paljon omin käsin noita tarvikkeita Lumoukseen :) Ihana Lumous!! Kiva kun sait vietyä talosi näyttelyyn. Hyvä Merja <3
  Anja

  VastaaPoista