keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Lumouksessa tapahtuuMini-Peekaa,sehän tästä on tulossa :)
Saa nähdä,miten lähelle oikeaa esikuvaa pääsen.Koreja ainakin on askarreltuna nyt muutama,kangaspakkojen teko vielä vaiheessa.Peekaassahan on kankaat niinkuin karkkikaupassa,sävyjen ja värejen mukaan koreihin aseteltuna.Ja myynnissä on muutakin ompelutarviketta,kuten kuvasta näkyy ;)) Lisää on tulossa.
Tämä olohuone siis toimii Lumouksen kangaskauppana.Sohva sai valkoisen värinsä jo aikaa sitten ja nyt kiinnitin tyynyn sekä näpertelin pikkutyynyt.Virkattu tyyny on Virpin käsialaa.

10 kommenttia:

 1. Voi, Peekaa-kauppa!! Huippua <3
  Kyllä Peekaa saa nyt olla rinta rottingilla :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä :)
  kaunis virkattu matto
  terkuin Biibu

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan näköinen, mistä olet saanut/tehnyt nuo korit?

  VastaaPoista
 4. Biibu,kiitos :)
  Korit on tulitikkuaskia ja doloreksen olkihattunauhaa liimattuna siihen päälle.Kangaspakat on ihan oikeita Peekaan tilkkuja ;)

  VastaaPoista
 5. hei Merja
  minkäs kokoisia korit ovat sisämitoiltaan? PeeKaasta on tulossa sinulle kangaslähetys valmiiksi viikailtuna sopivan kokoisiksi koreihin kaksi kangasta rinnakkain... ihan kuin oiekastikin ;-)

  Aloitetaankos vaaleanpunaisilla kuoseilla?

  t Paula PeeKaalta

  VastaaPoista
 6. voi apua,siis koreja mittaamaan.....

  VastaaPoista
 7. Wau Merja! Siis tämä on upea. Ja mitä Paula sinulle vielä on luvannutkaan. Tosi ihana juttu! Kohta pääsen Adan kanssa kangasostoksille ;) Hih.

  VastaaPoista
 8. Joo,tervetuloa vaan ostoksille.Paula:nuohan on tehty tulitikkuaskeista,eli aika pieniä ovat.Mulla on tarkotus tehdä vielä monen monta koria lisää....

  VastaaPoista