keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Toinen kangaslähetys...
Tänään olin koko pitkän tylsän päivän kotona,mutta kaupassa käytiin ja sillä välin oli ilmestynyt oven taakse salaperäinen kangaslähetys.Tutunnnäköiset tilkut kuitenkin puhuivat puolestaan.Linnea oli vasta selvinnyt ensimmäisestä läjästä kankaita ja nyt tuli toinen,puna ja vaaleanpunaisen sävyjä.Ihanaa...ei muuta kun sakset käteen ja lajittelemaan!Korit täyttyivät pikku hiljaa ja ensimmäinen hyllykkö tulikin täyteen näistä sävyistä.Korimateriaalikin ehti loppua,sitä siis tilaamaan lisää.Linnea aivan hehkuu intoa saadessaan putiikkiin täytettä :) kiitoksia!

6 kommenttia:

 1. Wau, tulee kyllä upea kangaskauppa! Lumililjan Ada kädet syyhyten jo täällä odottelee, koska pääsee kangasostoksille ;)

  VastaaPoista
 2. Hei, onpas oikean näköien kauppa.

  VastaaPoista
 3. Koska puodin nettikauppa aukeaa ?

  terkuin Iibu Biibu :)

  VastaaPoista
 4. Parasta oli,kun poikani totesi :"Äiti,nää näyttää PeeKaan koreilta!" Eli ilmeisesti olen onnistunut.Pitää linkittää tänne se oikea PeeKaa,joka hoitaa sen oikean kangasmyynnin ;)

  VastaaPoista
 5. Olet voittanut blogini arvonassa, onneksi olkoon! =) Lähettäisitkö osoitteesi s-postiini: tiiatc@luukku.com . Kiitos! =)

  Tässä tarkemmin: http://sivina.blogspot.com/2009/08/arvonta-ratkennut.html

  VastaaPoista
 6. :D heh, hauskasti S. sanonut :D pitää muuten kai seuraavalla kerralla peekaan kaupassa kysyä onko joku muu meistä ostanu samaa kangasta ko ite aikoo ostaa, ettei ihan samoissa kankaissa meillä kaikilla ole nuket ja muut mihin ikinä kangasta nyt käyttääkään. Vai harmittaako/haittaako sua nyt kun se oma kankaasi on samaa mitä ite oon ostanu??äh tää kommentointi tökkii taas :(
  anja

  VastaaPoista